Twitteren flörtölt Britney és Madonna

Madonna és Britney a 2003-as MTV Video Music Awards gálán csókolózott a tévékamerák előtt, most pedig a jelenet megismétlésével fenyegetőznek.

Madonnának igazán nincs szüksége még több hírverésre, még több igyenreklámra, hiszen új albuma, az MDNA vezeti a brit és az amerikai albumeladási listát is. Ennek ellenére ismét provokatív viselkedésétől hangos a sajtó.

Történt ugyanis, hogy Britney Spears gratulált a pop koronázatlan királynőjének legújabb albumához, írt néhány kedves szót Madonna mikroblogjára. Az 53 éves énekesnő pedig ekképp reagált a hízelgő szavakra: "kérlek, gyere fel a színpadra és csókolj meg újra, hiányzol". A fiatalabb énekesnő válaszában jelezte, hogy "csábítónak" tartja a felvetést, mire Madonna folytatta, és megkérdezte, hogy ugye Britney azért nem fog még plusz köröket futtatni vele, majd a válasz az volt, hogy "dehogynem".

A vicces kedvében lévő Madonna tegnap még Katy Perrynek is megírta, hogy elvárja, hogy ott legyen az első sorban valamelyik koncertjén az idén, erre azonban még nem kapott választ.

Madonna egyébként tavaly januárban azt nyilatkozta, a csókolózós jelenet vagány volt és jó, és Britney jól csókol, de nem tervez hasonlót a jövőben. "Már megtettem, és utálom ismételni magam" - mondta akkor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.