Tűzhalál, vízhalál

Két halott Szabolcs–Szatmár-Bereg megyében: hiába mentették ki az égő házból, a kórházban meghalt egy férfi, egy középkorú asszony pedig a Tiszába fulladt.

Tűzhalált szenvedett egy férfi Fehérgyarmaton, akit ugyan kimentettek égő lakásából, de később a kórházban belehalt sérüléseibe. A szatmári kisvárosban még pénteken gyulladt ki egy lakás, s a helyszínre érkező két rendőr egy hozzátartozó segítségével mentette ki a lángok közül a 67 éves, mozgássérült lakót. Az eszméletlen állapotban lévő férfit a mentők ellátták, kórházba szállították, ahol később életét vesztette. Bűncselekményre utaló körülmény nem vetődött föl az ügyben, az eddigi adatok szerint a lángok feltehetően ágyban dohányzás miatt keletkeztek.

Holttestet találtak a Tiszában Tiszaszalkánál. A tetemet még szombaton vették észre a folyóban, s az elhunytat azóta már azonosították, egy középkorú olcsvaapáti asszony veszett a Tiszába. Az elhunyt eltűnését néhány nappal korábban jelentették be a rendőrségen. A nő halálát az előzetes szakvélemény szerint vízbe fulladás okozta, bűncselekményre utaló körülményt nem találtak.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.