Tűz a hatvani cukorgyárban

Hajnali fél háromkor csaptak ki a lángok a cukorgyári pormalomból. két és fél óra alatt eloltották a tüzet.

Tűz ütött ki kedden hajnali fél háromkor a hatvani cukorgyárban. Személyi sérülés nem történt, káros anyag nem került a légtérbe - közölte a katasztrófavédelem.

Tűz ütött ki hajnali fél háromkor a hatvani cukorgyárban
Hatvan, 2009. október 6. A helyszínen a reggeli órákban is dolgoznak még a tűzoltók. Tűz ütött ki hajnali fél háromkor a hatvani cukorgyárban. Személyi sérülés nem történt és káros anyag sem került a légtérbe. A lángokat ugyan hajnali 5 órára megfékezték, ám még reggel fél 8-kor is tartott egy raktárépület tetejének bontása, az izzó szigetelést távolítják el a tűzoltók. A tűz a cukorraktározást és -csomagolást végző üzem úgynevezett pormalomjának területén ütött ki. MTI Fotó: H. Szabó Sándor

A lángokat hajnali 5 órára megfékezték, de még reggel fél 8-kor is tartott egy raktárépület tetejének bontása, az izzó szigetelést távolítják el a tűzoltók.

A lángok a cukorraktározást és -csomagolást végző üzem úgynevezett pormalomjának területén csaptak fel. A hármas fokozatú tűz megfékezésében közösen vettek részt a hatvani, a gyöngyösi és a jászberényi tűzoltók. A munkálatok során hét szerkocsit és 28 tűzoltót vetett be a katasztrófavédelem.

A tűz okának megállapítását, illetve a károk felmérését azt követően végzik el, hogy teljes egészében elhárították a veszélyt, vagyis befejezték az izzó szigetelés eltávolítását is.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.