Túl sok a szex Britney Spears új klipjében - letiltotta a YouTube

Volt férjével, Kevin Federline-nal valóságshow-t forgatott, új párjával, Jason Trawickkel pedig új videoklipjében enged bepillantást hálószobájába Britney Spears. A forró ágyjelenet annyira jól sikerült, hogy a YouTube le is tiltotta a videót.

A Criminal című számához készült klipben Britney Spears és párja, Jason Trawick afféle Bonny és Clyde módjára élnek. A klip elején az énekesnőt még egy másik fickó oldalán látjuk, azonban felbukkan egy tipikus rosszfiú, aki hamarosan megmenti őt a goromba és agresszív pasastól.

Botránnyal népszerűsíti új lemezét
Britney Spears: Femme Fatale

Ahogy az lenni szokott, a szomorú nő hamarosan megmentője karjaiban találja magát, azonban a sablonos csókokon és öleléseken túl még forró nemi aktusokat is láthatunk a zuhanyban és a hálóban. A heves szexjelenetek mellett tűzharc is borzolja a kedélyeket, ráadásul a lövöldözős jeleneteket olyan helyszínen vették fel Angliában idén szeptemberben, amelynek közelében egy hónappal korábban véres összecsapások zajlottak a rendőrség és a tüntetők között.

Míg tegnap bárki megtekinthette Spears kisasszony mindössze barátja keze által fedett melleit, ma már a YouTube-on csak a lemezborítóval illusztrált dalt lehet meghallgatni.

A huszonkilenc éves Spears 2010 elején kezdett randizni volt menedzserével, mostanában pedig sokat pletykálnak arról, hogy hamarosan össze is házasodnak.

Új lemeze, a Femme Fatale idén márciusban jelent meg, az albumot népszerűsítő világkörüli turné keretén belül pedig látványos show-t hozott a Papp László Sportarénába is. Elképzelhető, hogy a turné és a többi népszerűsítő kampány nem volt elég, ezért nyúlt a szexhez az énekesnő - nincs jobb reklám egy botránynál.



Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.