Perel a színésznő, mert plasztikáztatással vádolták

Egy ügyvéd, két közjegyző és egy csapat újságíró jelenlétében vizsgálta meg egy orvos csütörtökön Kína egyik legszebb színésznőjét. Azt akarták megállapítani, hogy az Angelababy művésznéven ismert 26 éves nő a plasztikai sebészek ügyességének, vagy egyszerűen a génjeinek köszönheti előnyös külsejét.

A színésznő három éve pereskedik egy klinikával, amely honlapján azt állította, hogy a 26 éves Yeung Wing nekik köszönheti szépségét. A színésznőről évek óta kering a pletyka, hogy átszabatta az arcát. Az interneten olyan fotókat is találni, amelyek állítólag a régi, még csúnya színésznőt mutatják. Férje azonban közölte: smink nélkül ma is pont ugyanúgy néz ki felesége, és néha kifejezetten rondának találja.

Állítólag a német dédnagypapától örökölte vonásait
Állítólag a német dédnagypapától örökölte vonásait
Tony Gentile / Reuters

Angelababy egyébként azt állítja, külsejét a sminken kívül annak köszönheti, hogy apai nagyapja német volt, és hogy tinédzserkorában rendbe hozatta a fogait. A Távol-Keleten óriási üzlet az arcplasztika. Dél-Koreában már-már az lóg ki a sorból, aki nem plasztikáztat. A cél pont olyan arc, mint amilyen Angelababynek is van: nagy szemek és hegyes, apró áll. És hogy mi lett a vizsgálat eredménye? A pekingi plasztikai sebész megállapította: a színésznő arcán semmiféle beavatkozás nyoma nem látszik. Minden vonása eredeti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.