Kamionnal gázolta el a zebrán a tiszaújvárosi családot

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy lengyel kamionsofőrrel szemben, aki járművével elütött két gyalogost Tiszaújvárosban. A kislány és nagymamája az ütközés következtében elhunyt, míg a gyermek velük lévő édesanyja elkerülte az ütközést.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság M. B. 48 éves lengyel állampolgárságú férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. szeptember 14-én 9 óra 40 körüli időben Tiszaújvárosban, az Örösi úton kamionjával elgázolt egy gyalogátkelőhelyen áthaladó családot. A 17 hónapos kislány és 52 éves nagymamája olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a gyermek édesanyja nem sérült meg. 

Az ügyben folytatott nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.