Továbbra is életveszélyben az Érden elgázolt csecsemő

Nem változott, továbbra is életveszélyes annak a három hónapos kislánynak az állapota, akit, azóta elhunyt ikertestvérével együtt, elsodort egy autó hétfő este Érden – közölte a fővárosi Szent János Kórház kommunikációs vezetője az MTI érdeklődésére szerda délelőtt.

Balázs Magdolna tájékoztatása szerint a náluk ápolt gyermek jelenleg is súlyos, életveszélyes állapotban van. Kedden ultrahang-, röntgen- és laborvizsgálatokon esett át, és idegsebészeti konzíliumot is összehívtak kezelése ügyében, az esetleges szerdai vizsgálatokról még nem tudni – tette hozzá a kommunikációs vezető.

Rendőr helyszínel Érden, a Szövő utcában 2012. június 18-án késő este, ahol egy autós elsodort egy babakocsit, amelyben két három hónapos kislány feküdt
Érd, 2012. június 19. Rendőr helyszínel Érden, a Szövő utcában 2012. június 18-án késő este, ahol egy autós elsodort egy babakocsit, amelyben két három hónapos kislány feküdt. A balesetben az egyik kislány életét vesztette, a másik életveszélyes sérüléseket szenvedett. A személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között sodorta el az út szélén a szülők által tolt babakocsit. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr–főkapitányság szóvivője szerdán az MTI érdeklődésére elmondta, a rendőrség még nem ismeri a kirendelt szakértők véleményét, és a csecsemők szüleinek meghallgatása is hátravan, így egyelőre tisztázatlanok a gázolás részletei. úgy fogalmazott: nincs új információ az ügyben.

Az ikrek babakocsiját az érdi Szövő utcában az úttest szélén tolták a szülők hétfő este, amikor egy 63 éves érdi asszony autójával eddig tisztázatlan körülmények között elsodorta a babakocsit. A mentők mindkét kislánynál a klinikai halál beálltát állapították meg. Egyikük vérkeringését sikerült újraindítani – őt ápolják életveszélyes koponyasérülésekkel a Szent János Kórházban - , testvére hétfőn meghalt a Heim Pál kórházban.

A gázolót kihallgatta a rendőrség, a nő nem kívánt vallomást tenni. Az asszony őrizetét megszüntették, szabadlábon védekezhet. Ellene halálos közúti baleset okozása miatt folytatnak eljárást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.