Tovább folytatódik a sztárpár botrányos gyermekelhelyezési ügye

Gabriel Aubry már nemcsak hároméves kislányának láthatását, hanem havi 15-20 ezer dollárt is követel Halle Berrytől.

Az Oscar-díjas színésznő még 2005-ben ismerkedett meg a kanadai modellel, kapcsolatukból egy kislány született, a most hároméves Nahla Ariela. Halle és Gabriel kapcsolata azonban 2010-ben megromlott, állítólag a férfi folyamatos dühkitörései miatt.

A pár azóta sem tudott megegyezni a gyerekfelügyeletben, sőt Halle azzal vádolta meg exét a bíróságon, hogy a férfi veszélyeztette a kicsi életét. A színésznő vádjai szerint Aubry kis híján fellökte a bébiszittert, aki éppen a kis Nahlát tartotta a kezében.

Aubry jelenleg csak felügyelet mellett találkozhat a kislányával, de Halle mindent megtesz azért, hogy a modellt végleg eltiltsák a gyerektől. A színésznő ráadásul azt tervezi, hogy új szerelmével, a szintén színész Olivier Martinezzel Franciaországba költözik, bár ennek egyelőre éppen Aubry az akadálya.

Az exférj bosszúért kiált és kijelentette, amint elég pénzt ígérnek neki, ő bizony egy botránykönyvben kitálal a színésznőről. Aubrynak ez még nem elég, férjtartást is követel volt párjától. Persze nem más miatt, mint hogy kislányának biztosíthassa az eddig megszokott életszínvonalat, és az összegből luxuslakást bérelhessen.

A TMZ szerint Aubry már a bírósághoz is benyújtotta követelését, amiben 15-20 ezer dollárt követel havonta. Szerinte ugyanis ennyibe kerül egy Nahla számára is megfelelő lakás bérleti díja.

A színésznő eközben ügyvédet cserélt, és felfogadta Hollywood legkíméletlenebb sztárjogászát, Stephen Kolodny-t. A következő bírósági meghallgatásra április 9-én kerül sor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.