Tovább késlekedik a tavasz

Az ország egyes helyein még mindig lehet számítani hózáporra, de a többi helyen is szeles, esős lesz az idő, lényeges javulás pedig csütörtökig nem várható.
Húsvét vasárnap délen, délkeleten lesz több felhő az égen, a határ mentén kisebb eső is kialakulhat, máshol a változóan felhős-napos időben elszórtan számíthatunk záporokra, a hegyekben esetleg hózáporokra. Feltámad az északkeleti szél. Napközben 9-13 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap is kellemetlen, meglehetősen szeles időben lesz részünk, elszórtan ismét kialakulhatnak záporok, a hegyekben hózáporok, estétől kelet, északkelet felől eső, havas eső. Hajnalban -5, +3, délután 8 és 12°C között alakul a hőmérséklet.

Kedden marad az erősen szeles, hűvös idő. Eleinte délnyugaton még kialakulhat kisebb csapadék, napközben azonban észak felől csökken, felszakadozik a felhőzet, egyre többfelé kisüt a Nap.

Szerdán is marad még a szeles idő, a változóan felhős időben néhol még kialakulhat egy-egy zápor. Csütörtöktől javulás, határozott felmelegedés előjelei körvonalazódnak, a hét második felére szép, napos, kellemesen meleg tavaszi idő köszönthet be.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.