Törtek-zúztak, mert nem kaptak piát

Egy ciráki vendéglőben egy férfi és egy nő óriási felfordulást csinált és a vendégekbe is belekötött március 13-án este, mert nem kaptak elvitelre alkoholt.

Ököllel verte be az üveget a férfi
Ököllel verte be az üveget a férfi
Police.hu

A rendőrség honlapján megjelent információk szerint a páros fél kilenc körül csinált akkora balhét a vendéglőben, hogy ki kellett hívni rájuk a zsarukat. A nő és a férfi szeszes italokat akartak vásárolni elvitelre, s amikor a pultos közölte velük, hogy csak kimért italt tudnak helyben felszolgálni, a nő úgy bedühödött, hogy előbb szidalmazni kezdte az alkalmazottat és a vendégeket, majd törni-zúzni kezdett. Miután több üveget és poharat is eltörtek, a kötekedők elhagyták a helyet, de a férfi még egy alkalommal visszatért, csak hogy bosszúból ököllel bezúzhassa a bejárati ajtó üvegét, és a kapu betonból készült fedőlapját is leverhesse.

A garázdák másik három személy társaságában autóval Dénesfa irányába elhajtottak.

A rendőrök az adatgyűjtést és tanúkutatást követően március 14-én a hajnali órákban elfogták és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították K. J. 28 éves soproni és H. B. A. 28 éves dénesfai lakosokat, és garázdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.