Törtek-zúztak, mert nem kaptak piát

Egy ciráki vendéglőben egy férfi és egy nő óriási felfordulást csinált és a vendégekbe is belekötött március 13-án este, mert nem kaptak elvitelre alkoholt.

Ököllel verte be az üveget a férfi
Ököllel verte be az üveget a férfi
Police.hu

A rendőrség honlapján megjelent információk szerint a páros fél kilenc körül csinált akkora balhét a vendéglőben, hogy ki kellett hívni rájuk a zsarukat. A nő és a férfi szeszes italokat akartak vásárolni elvitelre, s amikor a pultos közölte velük, hogy csak kimért italt tudnak helyben felszolgálni, a nő úgy bedühödött, hogy előbb szidalmazni kezdte az alkalmazottat és a vendégeket, majd törni-zúzni kezdett. Miután több üveget és poharat is eltörtek, a kötekedők elhagyták a helyet, de a férfi még egy alkalommal visszatért, csak hogy bosszúból ököllel bezúzhassa a bejárati ajtó üvegét, és a kapu betonból készült fedőlapját is leverhesse.

A garázdák másik három személy társaságában autóval Dénesfa irányába elhajtottak.

A rendőrök az adatgyűjtést és tanúkutatást követően március 14-én a hajnali órákban elfogták és a Kapuvári Rendőrkapitányságra előállították K. J. 28 éves soproni és H. B. A. 28 éves dénesfai lakosokat, és garázdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér