Tőrrel szúrta le barátját, mert szakítani akart vele

Előzetes letartóztatásba helyezte a Kecskeméti Járásbíróság csütörtökön azt a 23 éves nőt, aki múlt vasárnap a barátját többször megszúrta egy vita során. A férfi majdnem belehalt a sérüléseibe.

A kecskeméti fiatal azért veszekedett párjával, mert a férfi szakítani akart vele - tudta meg a Baon.hu. A lány ezt nem akarta elfogadni, ezért egy 18 cm pengehosszúságú túlélő tőrrel többször megszúrta a 33 éves barátját, arcába paprika spray-t fújt.

A lajosmizsei férfi a derekán, májtájékán, fülén, jobb combján valamint jobb kezén is sérült. Vérző sebeivel a szomszédos házba menekült, ahonnan azonnal értesítették a mentőket. A férfi a vérveszteség következtében életveszélyes állapotba került. Életét a gyors orvosi ellátás mentette meg.

Tette után L. Evelin megpróbált öngyilkos lenni, kétszer hasba szúrta magát. A kiérkező mentők a lányt is kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek.

A járásbíróság szerint a fiatal esetében fennáll annak veszélye, hogy szabadlábra kerülése esetén megszökne, valamint, hogy bűncselekményt követne el saját sérelmére, ezért indokolt az előzetes letartóztatása.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.