Tormatolvajokat fogtak

Szabadnapos rendőrök fogták el a tolvajokat, akik a közeli tormatelepről távoztak több zsákkal.

Szombaton délután öt körül figyelt fel két gyanúsan viselkedő férfira Zsúró Ádám zászlós és Pálfalvi Tamás zászlós - számolt be a Police.hu. A két rendőr épp Vámospércsen, a Váci Mihály utcában haladt autójukkal, amikor felfigyeltek arra, hogy az egyik férfi három zsák tormát tolt a kerékpárján.

A szabadnapos rendőrök kocsijukkal megálltak, majd odamentek a két férfihoz és szolgálatba helyezve magukat igazoltatták őket. Eközben még két, szintén a szabadnapját töltő körzeti megbízott, Nyakas Attila főtörzsőrmester és Diós András főtörzszászlós is odaért, akik segítettek kollégáiknak.

Biciklin tolták a három zsák tormát.
Biciklin tolták a három zsák tormát.
Police.hu / Police.hu

 

L. János és L. Sándor feltehetőleg az egyik vámospércsi tormafelvásárló telepre mászott be a kerítésen át és onnan hozták el a három zsák tormát.

A Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai elfogták a 44 éves és a 19 éves férfit és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a helyi rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették őket. Lopás miatt folyik a nyomozás ellenük.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.