Torlódás alakult ki Röszkén és Letenyén

Egy órát kell várakozniuk, akik Röszkénél Magyarországra, míg fél órát, akik Letenyénél Horvátországba kívánnak belépni.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint Röszkénél a szabadságról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások nagy száma okozza a torlódást. A határátkelőhely teljes kapacitással működik, ennek ellenére nap közben a várakozási idő a két órát is elérheti a rendőrség várakozása szerint.

A gyorsabb átlépés érdekében célszerű Ásotthalom vagy Tiszasziget felé kerülni. Mindkét átkelő naponta 7 és 19 óra között tart nyitva. Egyben javasolják, hogy útnak indulás előtt mindenki tájékozódjon a police.hu határinformációs rovatából.

Letenyénél kifelé és befelé egyaránt torlódnak a járművek: az Adriai-tenger irányába 30 perces várakozás alakult ki, a járművek az M7-es autópálya és az M70-es autóút elágazásáig állnak sorban. Az tengerpart felől érkezők miatt a határon befelé is egyre nagyobb a forgalom, a járművezetőknek negyedórás várakozási időre kell számítaniuk, ez azonban délután tovább növekedhet.

Az autósoknak - akár kifelé, akár befelé tartanak - érdemes a régi, közúti határátkelőt választaniuk Letenyénél, mert ott nem alakult ki várakozási idő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.