Tompai hármas gyilkosság: megtalálták az ékszereket

A tompai hármasgyilkosság gyanúsítottjának vallomása alapján megtalálták a bűncselekmény helyszínéről eltulajdonított, majd elásott értékeket - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

A gyanúsított lakásának egyik melléképületében elásva megtaláltak 2,8 millió forint és 17 ezer euró készpénzt, valamint ékszereket, de találtak egy olyan pajszert (tömör vascsövet) is, amellyel feltehetően elkövették a gyilkosságokat - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy hozzátette, hogy az ingatlanról eltűnt Mercedes személygépkocsit egy erdős részen korábban már megtalálták. A szóvivő beszámolt arról: az ügyben tovább folyik a helyszínen talált anyagmaradványok, nyomok kiértékelése, a vallomások pontosítása. A bűncselekmény elkövetését a gyanúsított beismerte, de az indítékára vonatkozóan eddig még nem nyilatkozott egyértelműen.

November 4-én Tompán egy lovaspanziónak épített fogadóban egy nő holtan találta 65 éves édesapját. A kiérkező háziorvos az elhunyton bántalmazásra utaló nyomokat talált, ezért értesítette a rendőrséget. A helyszíni szemle során az egyik melléképületben, egy személygépkocsi csomagtartójában megtalálták a férfi 61 éves feleségének és 41 éves másik lányának holttestét is, amelyeken szintén bántalmazásra utaló nyomok voltak.

A bűncselekmény felderítésére létrehozott nyomozócsoport - tíz napig tartó helyszínelés után - több emberen, védekezésképtelen személlyel szemben elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vett egy 29 éves kelebiai férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.