Tömérdek mennyiségű drog volt a kaposvári kereskedőknél

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit Kaposváron - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint múlt szombaton egy kaposvári lakótelepi lakásban fogták el a feltételezett kábítószer-kereskedőket. Egyikük, egy 40 éves kaposvári férfi éppen akkor adott el nagyobb mennyiségű kábítószergyanús anyagot egy 29 éves pécsi férfinak. Utóbbinál, illetve annak autójában összesen 832, dominó formájú kábítószergyanús tablettát, valamint egy - feltehetőleg kábítószernek minősülő - fehér port tartalmazó nejlontasakot találtak.

A kaposvári lakásban is nagy mennyiségű, különböző összetételű kábítószergyanús anyagokat találtak a nyomozók. Összesen 3029 ecstasy tablettát, 60 gramm kokaint, 600 gramm amfetamint, valamint további 900 gramm kábítószergyanús alapanyagot, illetve ezek terjesztéséhez szükséges eszközöket foglaltak le és küldtek el igazságügyi szakértői vizsgálatra.

A két férfit kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol drogtesztet is végeztek, az mindkettőjüknél pozitív értéket jelzett.

A rendőrök kezdeményezték a gyanúsítottak előzetes letartóztatását, amelyet a Kaposvári Járásbíróság kedden elrendelt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.