Tömegverekedés Ercsiben: 'mi tévéztünk, ott sem voltunk'

Mintegy hatvanan estek egymásnak csütörtökön este a Fejér megyei Ercsiben a Gárdonyi utcában, ahol két roma család közötti szóváltás előbb heves vitává fajult, majd az érintett családok egyre több tagjának bekapcsolódásával tömegverekedésbe torkollott.

A verekedőket a helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök választották szét, az indulatok megfékezése után a családtagok visszavonultak a házaikba. Hárman sérültek meg - két nő és egy férfi - mindannyian könnyebben. A verekedésnél használt botokat-léceket a rendőrök lefoglalták.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kérdésünkre elmondta, egyelőre nem tudni, hogy mi váltotta ki a verekedést. A rend helyreállítását követően a rendőrök a környékbeli házakból négy férfit állítottak elő, akiket csoportos garázdaság miatt gyanúsítottként hallgattak ki, ám mindannyian azt vallották, hogy nem is vettek részt a verekedésben, mivel éppen tévét néztek.

A szóvivő hozzátette, a nyomozás későbbi szakaszában feltehetőleg további személyeket is meggyanúsítanak majd csoportos garázdasággal.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.