Tömeges rosszullét Halásztelken

„Nagyon sokan rosszul lettek a mai nap folyamán. Nem tudjuk mitől, lehet, hogy az iskolai étkezés, lehet, hogy vírus!" - írta Facebook-oldalán Halásztelek polgármestere, Szentgyörgyi József.

„Az ügyeletet megerősítettük még egy orvossal, aki rosszul van, inkább jöjjön be a Kisgyár utca 2. szám alatti ügyeletbe! Közel százan jelezték telefonon a problémát és 45-en jöttek be az ügyeletre ma este."

A polgármester arra kért mindenkit, hogy keressék fel az orvost, hogy sikerüljön kideríteni, mi okozhatta a problémát. Az esetek annyira sokfélék voltak ugyanis, hogy egyelőre nem tudni, ételmérgezésről vagy vírusról van szó.

„Nagyon sokféle esettel találkoztunk. A legtöbben a kisoviból jöttek és ebédeltek tökfőzeléket csirkehússal. Volt olyan iskolás kisfiú, aki már reggel rosszul volt és nem evett. Lettek rosszul konyhai dolgozók is, de jött be olyan házaspár is, akik nem ettek és nincs közük az iskolai, óvodai közösséghez" - áll a tegnapi posztban.

Ma újabb bejegyzés tűnt fel Szentgyörgyi oldalán. Ebben már megnyugtatóbb híreket közölt. 

„Köszönöm az együttműködést, hogy sokan bejöttek az ügyeletre! A legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy megszűntek a gyomor és bélpanaszok reggelre. Ha a gyerek tud folyadékot bevinni és nincsenek komplikációk, akkor már nem szükséges az ügyeletet felkeresni, csak kiszáradás veszélye esetén. Vizsgáljuk, hogy mi okozhatta a megbetegedést, amint pontos információim lesznek megosztom Önökkel!”

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.