Többször meglátogatta gyilkosát Svájcban a lelőtt rendőr?

Többször meglátogatta a svájci Bázelben gyilkosát az Alsóörsön lelőtt Gamauf János rendőr az elmúlt egy évben - írta szombati számában a Blikk.

A lap információi szerint ezt maga a főtörzsőrmester mondta el korábban baráti társaságban. A Blikk úgy tudja, hogy az áldozat és gyilkosa majdnem egy éve ismerték egymást.

A Magyar Hírlap értesülése szerint a svájci hadsereg tartalékos katonája volt, és engedéllyel tartotta magánál fegyvereit a 33 éves, svájci-magyar állampolgárságú Sz. Bálint, aki szerda hajnalban Alsóörsön lelőtt egy rendőrt és egy fiatalembert. A lap szombati számában azt írja: Sz. Bálint önvédelmi célból kapott engedélyt a pisztolyaira. Ismerősei militáns, rendszerető embernek tartották.

Az RTL Klubnak pénteken Gamauf Jánosné, az áldozat édesanyja nyilatkozott, aki szerint fia és az alsóörsi támadó nem ismerték egymást, a szerelemféltésről szóló mendemondák nem igazak. A kedd éjszaka történt gyilkosság rendőráldozatának édesanyja azt mondta: tudomása szerint teljesen más irányban folyik a nyomozás.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.