Több település kenyérellátását is megszervezték Vasban

Eddig három, a hó miatt nehezen megközelíthető településre szervezte meg a kenyérszállítást a Vas Megyei Védelmi Bizottság operatív törzse, s a Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézményben gondozott beteg gyerekek ellátásáról is gondoskodtak.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Balogh Nikoletta elmondta: mostanáig három település - Rábatöttös, Velem és Rum - jelezte az operatív törzsnek, hogy nem érkezett meg hozzájuk a szokásos kenyérszállítmány, ezért siettek a segítségükre; a szállítások még folyamatban vannak. Ha más településekről is hasonló problémát jeleznek, vagy az elzárt településekről érkezne hasonló kérés, azt is igyekeznek teljesíteni.

Közlése szerint az elzárt települések száma Vas megyében 18-ról 16-ra csökkent, jelenleg még Acsád, Tormásliget, Mesterháza, Répceszentgyörgy, Lócs, Iklanberény, Kőszegpaty, Nemescsó, Vasszilvágy, Vassurány, Nemesládony, Nagygeresd, Chernelházadamonya, Meszlen, Keléd és Bő megközelíthetetlen, a közútkezelő folyamatosan dolgozik az utakon.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.