Több mint ötven halott egy indiai vonatszerencsétlenségben

A gyorsvonat olyan erővel rohant bele a személyszállítóba, hogy az egyik kocsi leszakadó teteje a magasba repülve egy felüljáróra esett.

A legfrissebb hivatalos jelentések szerint meghaladta az ötvenet a hétfő kora reggel történt indiai vasúti szerencsétlenség halálos áldozatainak a száma.

Egy gyorsvonat India Nyugat-Bengál szövetségi államában a Kolkatátol (Kalkutta)  mintegy 200 kilométerrel északra fekvő Szainthia helység állomásán belerohant egy álló személyszállító szerelvénybe. Több kocsi összeroncsolódott. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az egyik kocsi leszakadó teteje a magasba repült, és egy felüljáróra esett.

Egy rendőrtiszt elmondta, hogy  tovább folytatják a roncsok átvizsgálását, és valószínűleg vannak még halálos áldozatok. Különböző hírportálok 50-70 halálos áldozatról tesznek jelentést.

Több mint ötven halott egy indiai vonatszerencsétlenségben
Rescue workers and onlookers gather near the wreckage of a train engine at the site of an accident at Sainthia July 19, 2010. A speeding passenger train crashed into another waiting at a station in eastern India early on Monday, killing 49 people and injuring about 100, officials said. This was the second major accident in the state of West Bengal within two months. REUTERS/Rupak De Chowdhuri (INDIA - Tags: DISASTER TRANSPORT IMAGES OF THE DAY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.