Több napja keresik a fiatal zongoraművészt

Öt napja tűnt el Oroszlányból a fiatal zongoravirtuóz. Licsák Attilát az utóbbi időben rengeteg stressz érte, sok munkája volt. Valószínűleg ez is közrejátszhatott az eltűnésében.

Licsák Attilát vasárnap látták utoljára. A 27 éves zongoraművész reggel távozott családja oroszlányi lakásából, azóta nem elérhető, s életjelet sem ad magáról.

– Komoly, szerény és kedves fiú, aki nem járt bulizni, nem iszik és nem dohányzik, hanem a művészet a mindene, a zene pedig az élete – mondta a Borsnak a fiatal édesanyja, aki szerint fia bárhol lehet, de biztosan kerüli a tömeget.

Attila hétéves kora óta zongorázik. Tizenhárom évesen nyert felvételt a Zeneakadémia Kivételes Tehetségek Képzőjébe. A Zeneakadémia zongora szakára is azonnal, a legelső helyen vették fel. Karrierje ezek után felfele ívelt. Önálló esteket tartott, és tanított is. Többször kapott kitüntetést. Nemrégiben azonban nagy stressz érhette, ami kiváltotta a szökést.

Az eltűnt fiatalt a Facebookon is keresik. Mint írják, Attila lelkileg kiborult, idegösszeomlása volt. Az esetleges öngyilkosságtól is lehet tartani.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.