Több ezren köszöntötték fel születésnapján az autista kisfiút

A 13 éves kisfiú szülinapi bulira invitálta barátait, ám senki nem válaszolt neki. Anyukája csak néhány üzenetre számított, amikor ismerőseit arra kérte, hogy küldjenek jókívánságokat fiának, ám arra nem számított, hogy Odin több ezer üzenetet fog kapni.

Az autizmus egy enyhébb formájában, Asperger-szindrómában szenvedő Odin Camus 15 barátját hívta meg 13. születésnapi bulijára, de senki sem akarta elfogadni a meghívást. A kanadai kisfiú anyukája, Melissa szerette volna felvidítani fiát, ezért arra kérte pár barátnőjét, hogy küldjenek neki SMS-t egy egyszerű „boldog születésnapot!” üzenettel.

A következő 48 órában Melissa és Odin olyan csodát élt át, amit talán soha nem is reméltek volna. A barátok üzenetei után Odin telefonjára egymás után érkeztek a köszöntések, nagyjából összesen ötezer darab - adott hírt a megható történetről a Mirror.

A kisfiú több mint 11 ezer Twitter-üzenetet is kapott, többet között olyanoktól, mint A gyűrűk ura sztárja, Elijah Wood, a Toronto Raptors kosárlabda-csapat vagy éppen a kanadai miniszterelnök felesége.

Odin szülinapi bulija sem az a megszokott gyerekzsúr volt, több tucat ember fogott össze, hogy felejthetetlenné varázsolják a kisfiú nagy napját. Limuzinnal szállították a buli helyszínére, egy tekeklubba, ahol riporterek és fotósok hada várt rá, valamint több száz helyi gyerek a szüleikkel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.