Több ezer dollár lapult a hamburgeres zacskóban

Egy amerikai nő igencsak meglepődött, amikor az elvitelre kért hamburgere helyett a zacskóban 2631 dollárt talált. Becsületesen visszavitte a pénzt, az étterem viszont elég kicsinyes módon csak néhány adag ingyen menüt ajánlott fel neki.

A New Hampshire-i Janelle Jones jeges teát és egy csípős csirkeszendvicset kért elvitelre az egyik helyi Burger Kingben. Útközben hazafelé vette észre, hogy a rendelt ételekek nyoma sincs, a zacskó azonban egy vaskos pénzköteget – egészen pontosan 2631 dollárt – rejt.

A nő és a férje végül úgy döntött hogy visszaviszik a pénzt a gyorsétterembe. A házaspár Jehova Tanúi követői közé tartozik, szerintük az Úr mindent lát, ezért meg sem fordult meg a fejükben, hogy megtartsák a körülbelül 700 ezer forintnak megfelelő összeget - írja a Daily Mail.

Az alkalmazottak nagyon örültek a pénznek, az étteremvezető pedig továbbította a vezetőség köszönetét és öt ingyenmenüt ajánlottak fel a becsületes megtalálónak.

Az étterem később megerősítette, az eset valóban megtörtént, ám mást nem árutak el a dologról, így az sem derül ki, miért volt pénz a zacskóban a hamburger helyett.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.