Tizenöt sérült egy buszbalesetben a sztrádán

A Kisalföld Volán busza egy tartálykocsival ütközött a komáromi leágazó közelében. Folyik a mentés, tizenöt sérültről tudunk.
Zárva az M1-es autópálya Győr felé vezető szakasza a 68-as kilométer környékén. A forgalmat elterelik, az 1-es főútról csak Komáromnál tudnak visszahajtani a sztrádára az autósok.

Úgy tudjuk: a Kisalföld Volán – mely menetrend szerinti járatot már nem közlekedtet Győr és Budapest között – az Audi dolgozóit szállította.(Ezt az információnkat Czechmeister Mónika, az Audi kommunikációs vezetője megerősítette. Elmondta: Nyergesújfaluról az este 7 óra tíz perckor kezdődő műszakra érkeztek volna munkatársaik. A balesetről a német leányvállalat vezetői tájékozódtak, s minden szükséges segítséget megadnak dolgozóiknak.)

Az előtte haladó tartálykocsi a jégesőben megállt a külső sávban, a busz pedig ráfutott.

Meg nem erősített információink szerint tizenegy könnyebb és négy súlyos sérültje van a balesetnek.

A könnyű sérülteket mind Győrbe szállították a mentők. Oláh Attila professzor, a Petz Aladár Kórház orvos-igazgatója érdeklődésünkre elmondta: ők valamennyien jól vannak, egy részük nyolc napon belüli sérülést szenvedett.

Időközben arról kaptunk értesítést, hogy a rendőrök az autópálya érintett szakaszán, a belső sávban megindították a forgalmat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.