Nem gondolták, hogy gyilkos a szorgalmas feleség

2000-ben tűnt el Szegvárról az a férfi, akinek most letartóztatták a feleségét. A nőt azzal gyanúsítják, hogy megölte a férjét.

2000 novemberében látták utoljára azt a szegvári férfit, akinek eltűnését a felesége jelentette be a rendőrségen. A rendőrség egy ideig kereste, de nem került elő, sem élve, sem halva. A helybeliek egy idő után napirendre tértek az eset fölött.

Nagyon csodálkoztak, amikor a közelmúltban nyomozók jelentek meg a településen, és elterjedt, hogy kihallgatták az asszonyt. Sőt, őrizetbe is vették, majd egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték. Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője közleményt adott ki, amelyben bejelentette az előzetes letartóztatást, és azt, hogy férje megölésével, a holttest elrejtésével gyanúsítják a feleséget.

A korábbi eredménytelen nyomozást az ORFK "döglött ügyek osztálya" elevenítette fel, az ORFK folytatja a nyomozást is, a Csongrád Megyei Főügyészség fokozott törvényességi felügyelete mellett.

Mint a Délmagyarország helyszínen készült riportjából kiderül, a szegváriakat meglepte az asszony letartóztatása. Egyrészt a férj eltűnése idején a gyilkosság lehetősége nem merült fel, az pláne nem, hogy a feleség lett volna az elkövető. Volt, aki úgy emlékezett, a férjnek voltak zűrös ügyei, de rokona volt az akkori szentesi rendőrkapitánynak. A házasságuk sem volt felhőtlen, bár 15 év után már alig emlékeztek részletekre a szomszédok. A legjobban azért lepte meg őket a gyanúsítás ténye, mert az asszony olyan szorgalmasan dolgozott, hogy el sem tudtak képzelni róla ilyesmit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.