Tizenkilenc országban fotózkodott esküvői ruhájában

Egy pár azzal töltötte az esküvő óta eltelt öt évet, hogy bejárják a világot és a feleség a lehető legtöbb helyen pózoljon menyasszonyi ruhájában. Idáig közel 150 képet készítettek.

Jennifer Salvage és Jeff 2008-ban Chilében házasodott össze, azóta pedig 235 ezer kilométert és 19 országot tudnak a hátuk mögött. A kalandkedvelő pár az elmúlt öt évben utazgatott, és amerre csak jártak, a 42 éves nő fotózkodott az esküvői ruhájában, a képeket aztán feltették One Dress, One Woman, One World (Egy ruha, egy nő, egy világ) címet viselő honlapjukra is. Jártak többek közöttSvájcban, Franciaországban, Olaszországban, Norvégiában, Magyarországon, a Bahamákon, Kínában és a kajmán-szigeteken is - írja a Daily Mail.

Az ötlet akkor pattant ki a nő fejéből, amikor a Húsvét-szigetekre tervezett esküvőjére nézegette a menyasszonyi ruhákat. Olyan darabot akart választani, ami belefér akár egy hátizsákba és kibírja a több mint tízezer kilométeres utat is. A fotósként dolgozó Jeff tehát a nász helyszínén készítette az első fotót a vállpánt nélküli csipkeruhát viselő Jenniferről.

A fotók között a szokásos, látnivalónál pózolós képeken kívül akadnak különlegességek is, Izlandon például husky-fogatot hajtott Jennifer, míg Jamaicán búvárkodott és egy delfinnel úszott.

A pár elmondta, nem csak azért utaznak, hogy lőjenek egy-egy képet Santorinin, a kinai nagy falon vagy az egyiptomi piramisoknál, az egész olyan volt számukra, mint egy véget nem érő nászút.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.