Tizenkilenc év után tudta meg, hogy a felesége férfinak született

Tizenkilenc év házasság után derült ki Belgiumban egy férj számára, hogy felesége "eredetileg" szintén hímnemű volt. A felfedezés annyira megviselte a férjet, hogy pszichiátriai kezelésre szorul.

A belga férfi 1993-ban melegedett össze gyermekei indonéziai bébiszitterével, aki nem fedte fel, hogy férfiból műttette át magát. Megbeszélték, hogy közös gyermeket nem akarnak, a férfinak volt már két fia előző házasságából, és nevelőanyjuk igen jó kapcsolatba került velük, a fiúk a nővérüknek tekintették, négyesben normális családi életet éltek.

"Nagyon vonzó nő volt, még szex közben sem tűnt fel semmi szokatlan" - idézte az immár 64 éves férjet a The Daily Telegraph című brit lap.

A 48 esztendős feleség azon bukott le, hogy éjszakai klubokba kezdett járni nagyon kihívó öltözetekben. Férje egy barátjától hallotta először, hogy a neje eredendően fiúnak született. Ugyanez jutott egyik fiának a fülébe is. A férj erőteljesen kérdőre vonta a nőt - már csak azért is, mert szerelmes üzeneteket talált annak számítógépén -, aki színt vallott.

A férfi, akiben egy világ omlott össze, most megpróbálja érvényteleníttetni a házasságot, és szeretné kitenni asszonya szűrét, ám a belga törvények ezt nem engedik. A férfi felnőtt fiait is igencsak feldúlta az igazság "nővérkéjükről".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.