Tizenéves lány halt meg facebookos veszekedés miatt

Egy 14 éves lány életét vesztette, ketten pedig megsebesültek az Egyesült Államokban, miután egy parkban meglőtték őket. A lövöldözés nem spontán módon tört ki, egy a közösségi hálón folytatott csetepaté végződött tragikusan.

Hatalmas veszekedés előzte meg az esetet, amely egy tizenéves kislány halálával végződött Birminghamben, Alabama államban  péntek este. A gyerekek egy parkban találkoztak, az áldozat és barátnői úgy tervezték, filmre veszik, amint fizikailag is megküzdenek egymással – bár a rendőrség erre még nem talált egyértelmű bizonyítékot.

A csapat tinédzser a Facebookon bonyolódott vitába három héttel ezelőtt, a szavakat végül tettek követték és a 14 éves lányt egy parkban lelőtték. Rajta kívül két másik lány is megsérült, őket kórházban kezelik – írja az Alabama.com.

A lányokra két, szintén tizenéves fiú lőtt rá, a rendőrség letartóztatta őket. Egyelőre eltérő információk keringenek róla, de a rendőrség úgy véli, az egyik gyanúsított az áldozattal vagy egy másik lánnyal randizott azok közül, akik előbb vitába, majd a parkban verekedésbe keveredtek egymással.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.