Tizedikre végre fiú!

"Végre egy fiú! Ő a legszebb karácsonyi ajándék" - mondta a Daily Mirror című lapnak a 34 éves anya, aki már majdnem nyolc évig volt terhes. "Persze azt gondoltuk, hogy most is lány lesz, mert ahhoz szoktunk hozzá."

A kisfiúnak a futballrajongó apa is nagyon örül. "Megpróbáltam megszerettetni a lányokkal a focit és az Arsenalt, a kedvenc csapatomat, de most végre itt van Lewis, akivel járhatok majd meccsre" - mondta a 37 éves apa.

Lewis néhány hete született 3,5 kilogrammos súllyal. Már otthon van, "makkegészséges és az összes lány imádja, szinte agyonkényeztetik" - mondta a tízgyerekes családanya.

A heti nagybevásárlásról a szülők egyebek között 30 almával, 30 naranccsal és 30 banánnal, 20 konzerv babbal, 31 liter tejjel, 30 tojással és 8 családi dobozos kiszerelésű gabonapehellyel szoktak hazatérni a London melletti Welwyn Garden City-ben álló házukba, amellyel most az a legnagyobb probléma, hogy hol találnak benne helyet az első fiúnak.

Az sem tisztázták még a szülők, hol szorítsanak helyet a tizedik gyereknek a családi ebédlőasztalnál. Az azonban biztos, hogy karácsonyra végre nemcsak játékbabát, lányruhát és sminkkészletet, hanem fiúknak való játékokat is vehetnek - áll a Daily Mirror keddi számában.

Lewis legidősebb nővére, Kellie Anne 17 éves, a legkisebb, Katie Leah pedig kétéves. A népes család tagjai reggelente fejenként szigorúan legfeljebb 10 percet tölthetnek a fürdőszobában, a vacsorát pedig két felvonásban költik el; pontban hatkor először a kicsik kapnak enni, és utánuk következnek a nagyok és a szülők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.