Tíz napig várta a reptéren, hogy megérkezzen interneten megismert szerelme

A holland férfi annyira kimerült, hogy kórházba kellett vinni.    

Love storynak indult, infúzió lett a vége. Alexander Pieter Cirk egy internetes párkereső alkalmazáson ismerkedett meg a csak Zhang néven emlegetett kínai lánnyal, de a történet a kórházban ért véget - írja a BBC.

A pár két hónappal ezelőtt talált egymásra, majd a férfi elhatározta, hogy végre személyesen is szeretné látni szerelmét, így vett egy jegyet és a Hunan tartománybeli Csangsába repült.

Hiába, a lány nem bukkant fel. A férfi csak várt és várt, de Zhang nem jelent meg. Cirk csak tíz nap után volt hajlandó elhagyni a repteret, de akkor sem önszántából: annyira kimerült ugyanis, hogy kórházba kellett vinni.

A hősszerelmes férfi történetének ugyanakkor van egy másik oldala is: Zhang szerint szó sem volt semmiféle találkozóról, a férfi nem szólt neki. Egyszer küldött ugyan egy fotót egy repülőjegyről, de a nő azt hitte, az egész csak vicc. Zhang egyébként nem is volt a közelben, plasztikai műtétre utazott egy másik tartományba, a telefonját pedig kikapcsolta.

Bár Cirk a héten elvileg hazautazik, Zhang azt mondta, felépülése után folytatná a kapcsolatot és szívesen találkozna is vele.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.