Tíz ember életét mentette meg a hétéves kisfiú

Három kiszombori családot mentett meg a haláltól a hétéves Méreg Dominik Dániel. A kisfiú vette észre, hogy ég a ház, szólt apjának, aki kimenekített mindenkit.

– Indultam ki a vécére a nagyszobából, és hallottam, hogy a konyha felől valami nagyon pattog. Benéztem, aztán rögtön szóltam apának, hogy ég a mennyezet - mondta a Délmagyarnak a 7 éves Dominik, akinek három kiszombori család - összesen 6 gyerek és 4 felnőtt - köszönheti az életét.

Miután a fiú szólt apjának, Méreg Róbert a többi felnőttel felment a padlásra, és próbálta megfékezni a tüzet, de mivel már minden lángolt, kimenekültek a házból, és hívták a tűzoltókat.

Mire a makói tűzoltók kiértek a helyszínre, a ház tetőszerkezete már teljes terjedelmében égett. Két vízsugárral próbálták megfékezni a lángokat, de végül egy gázpalack is berobbant, így az épület lakhatatlanná vált. A tűz feltehetőleg egy elektromos vezeték miatt gyulladt ki.

A család jelenleg rokonoknál húzza meg magát, de sem ők, sem a helyi önkormányzatnál nem tudják, hogyan oldhatnák meg a tíztagú család lakhatását.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.