Tíz dollárért most bárki együtt löncsölhet Ryan Goslinggal Budapesten

Most bárki együtt ebédelhet Ryan Goslinggal és találkozhat Harrison Forddal Budapesten, illetve bepillanthat a Szárnyas fejvadász 2 forgatásába, aki hajlandó jótékony célra minimum 10 dollárt felajánlani.

Forrás: omaze.com
Forrás: omaze.com

A jótékony célból indított játékra ezen az oldalon lehet jelentkezni. A győztest, aki partnerével együtt találkozhat a Budapesten forgató Ryan Goslinggal és Harrison Forddal, azok között sorsolják ki, akik legalább 10 dollárt (kb. 2750 ft) adományoznak jótékony célra az oldalon keresztül. Aki teheti, adhat többet is, így ráadásul nagyobb az esélye is arra, hogy a sorsoláson az ő nevét húzzák ki a kalapból. Adakozni különböző filmes emléktárgyak megvásárlásával is lehet. A befolyt összeg három különböző szervezetet támogat majd.

A győztest négy csillagos szállodában szállásolják el, és ha külföldről érkeznek, a repülőjegyét is fizetik. A nyereménynek része a Szárnyas fejvadász 2 forgatásán való részvétel egy jelenet erejéig. A játék 25 napig tart, de az adományozási lehetőségek száma korlátozott, így aki nem siet, elesik a lehetőségtől.

Akit a leírtak nem győztek meg a sztárokkal való találkozás jótékonykodás fontosságáról, az nézze meg ezt az ellenállhatatlanul csábító színészt videót:

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.