Titkolta terhességét a csecsemőgyilkos nő

A helyiek értetlenül állnak a szerdán éjjel Kiskőrösön történt családi tragédia előtt. A Baon.hu beszámolója szerint B. Líviát sokan ismerték és szerették, egyetlen rossz szót sem tud róla mondani senki, sőt ismerősei állítják: imádta 14 éves lányát.
Azt, hogy újra várandós senki, sem tudta, és azt sem érti senki, hogyan volt képes megölni csecsemőjét. A rendőrség ugyanis emberölés miatt nyomoz a baba halálával kapcsolatban.

A lap úgy tudja, a testes nő mindenki előtt titkolta terhességét, sem családja, sem a munkatársai, sem a szomszédok nem tudták és nem is vették észre, hogy várandós. Szerdán délután úgy ment el a munkahelyéről, hogy hasmenésről és hányingerről panaszkodott, majd csütörtökön reggel jött a szörnyű hír.

Ebben a házban lakott B. Lívia
baon.hu

„Azt hallottam, a 14 éves kislány hívta ki a mentőket az anyjához, aki akkor már nagyon rosszul volt” – mesélte az egyik szomszéd. A nőt kórházba szállították, akkor derült ki, hogy néhány órával korábban szült. A szüléskor olyan sok vért vesztett, hogy a gondos ellátás ellenére a kórházban meghalt.

A városban azt beszélik, a nő nejlonzsákba csavarta és a mosógépbe rejtette a pici testet. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a gyermek élve vagy holtan jött-e a világra.

Részletek a Baon.hu cikkében >>>

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.