Tiniket is futtattak a 21 éves madámok

Főként ázsiai, török és olasz férfiaknak közvetített ki lányokat a 21 éves O. Zsanett, akit Zuglóban fogtak el január 26-án. Hozzá egy konkurens futtató, a korábban neki dolgozó V. Edina vallomása alapján jutottak el a rendőrök.

A budapesti 21 éves V. Edina saját magát buktatta le még tavaly március 8-án, amikor józsefvárosi lakására rendőröket hívott. A fiatal nő azt állította, hogy két lány betört hozzá, de a helyszínen kiderült: az állítólagos betörők csak a saját ruháikért jöttek, mivel korábban ott laktak és prostituáltként dolgoztak V.-nek. A járőrök betörésre utaló nyomokat nem találtak, V. Edinát viszont kerítés gyanúja miatt előállították a kerületi kapitányságon.

A fiatal nő vallomásában először próbálta kisebbíteni saját felelősségét, később azonban bevallotta, hogy lányokat futtatott. A rendőröknek elmondta, hogy korábban ő is prostituáltként dolgozott egy bizonyos O. Zsanettnek, aki főként ázsiai, török és olasz férfiaknak közvetítette ki alkalmanként 40-60 ezer forintért. A két nő 2012 végén ismerkedett meg.

Bár O. megtiltotta, hogy a neki a dolgozó lányok őt megkerülve vegyék fel a kapcsolatot a kuncsaftokkal, V. megszegte a szabályt és pár hónappal később madámmá léptette elő magát, átcsábított magához néhány lányt O. Zsanettől, illetve szórakozóhelyeken toborzott újakat. Miután V. Edina lebukott, a neki dolgozó lányok terhelő vallomást tettek ellene.

A nyomozás során 11 nőt és 9 kiskorú lányt azonosítottak a rendőrök, a legfiatalabb 15 éves volt. A fiatal madám ellen eljárást indítottak 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés és egy rendbeli kitartottság gyanúja miatt. A bíróság 2014. március 11-én elrendelte előzetes letartóztatását, amelyet idén január 11-én házi őrizetre változtatott.

Az önmagát lebuktató nő vallomása nyomán a rendőrök eljutottak a hálózat másik meghatározó eleméhez, O. Zsanetthez is. A rendőrök nyolc lányt találtak meg, akiket ő futtatott, közülük négy kiskorú volt még, amikor 2012-ben, illetve 2013-ban dolgozni kezdtek neki.

Ahogy korábban megírtuk, O. Zsanettre végül január 26-án reggel csaptak le zuglói lakásán. A házkutatás során egyik kabátja zsebéből 1500 euró került elő, amiről azt állította, édesanyjától kapta, autót akart venni belőle, bár nincs jogosítványa. O. Zsanettet őrizetbe vették, de kihallgatása során nem tett vallomást. Ellene is eljárást indítottak kerítés, 18. évét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés és kitartottság miatt. O. Zsanett szabadlábon védekezhet – írja honlapján a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.