Tiger Woods nyilvánosan kért bocsánatot

Nyilvánosan kért elnézést "meggondolatlan és önző" viselkedéséért Tiger Woods, a tavaly novemberben kirobbant hűtlenségi botránya óta először nyilatkozó amerikai golfozó.

A világ leggazdagabb sportolója pénteken, a US PGA-sorozat floridai központjában, Ponte Vedra Beachen tartott közel negyedórás sajtótájékoztatóján elismerte, hogy egymaga felelős a korábban elkövetett cselekedeteiért. Elmondta: 45 napja rendszeres pszichológiai terápián vesz részt, amelyet a későbbiekben is folytatni fog. A golfsztár hangsúlyozta, hogy közte és modell felesége, a svéd Erin Nordegren között soha nem volt tettlegességig fajuló házastársi vita.

Tiger Woods bocsánatot kért
Golfer Tiger Woods apologizes during his first public statement to a small gathering of reporters and friends at the headquarters of the U.S. PGA Tour in Ponte Vedra Beach, Florida, February 19, 2010. REUTERS/Joe Skipper (UNITED STATES - Tags: SPORT GOLF)

"Hűtlen voltam, viszonyaim voltak, és megcsaltam a feleségemet - vallott Woods. - Amit tettem, az teljességgel elfogadhatatlan. Valamikor visszatérek a professzionális golfversenyekhez, de nem tudom, mikor teszem ezt meg. Ugyanakkor azt sem szeretném kizárni, hogy már ebben az évben újra ütőt ragadok." A sajtótájékoztatón körülbelül 40 ember vett részt, s Woods édesanyja is jelen volt. A körültekintően megszervezett eseményre csak néhány újságírót hívtak meg.

Az ügy előzménye, hogy a több nővel is hírbe hozott golfsztár november 27-én, mindmáig tisztázatlan körülmények között szenvedett kisebb autóbalesetet floridai háza előtt. A szerencsétlenséget vélhetően heves házastársi vita előzte meg, amely minden valószínűség szerint azt követően robbant ki, hogy az egyik bulvárlap megszellőztette Woods házasságon kívüli kapcsolatait. A sportoló a történtek után, december közepén bejelentette ideiglenes visszavonulását, tíz nappal később pedig felesége azt mondta, mindenképpen elválik férjétől.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.