'The Governator': Képregényhős lesz Arnold Schwarzeneggerből

A kormányzói tisztség után Schwarzenegger szuperhős jelmezbe bújik és egy titkos bázisról száll szembe a bűnözőkkel. A leköszönt kaliforniai kormányzó életének valós tényein alapuló képregényt és a belőle készült animációs filmet a Pókember társalkotója, Stan Lee készíti.

Bodybuilder, filmsztár, Kalifornia kormányzója - képregényhős. Arnold Schwarzenegger nem mindennapi karrierjének következő állomásáról az Entertainment Weekly számolt be. A Terminátor 2012-ben a "The Governator" alakjában tér vissza Stan Lee, a Pókember társalkotójának képregényében. Schwarzeneggert 2003-as kampánya idején kezdték el Governatorként szólítani, ez pedig egyáltalán nem volt az egykori filmszínész ellenére - derül ki az interjúból. A kifejezés árulkodó: a governor (kormányzó) és a Terminátor szó összevonásából született Governator elnevezés a képregény esetében arra utal, hogy a politika és a filmek világa keveredik majd, megspékelve bodybuildinges elemekkel.

Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó egykori testépítő világbajnok és filmszínész, súlyzót ragad a Los Angeles melletti Tujungában 2009. szeptember 3-án, amikor terepszemlén megtekinti, hogy az erdőtűz, mely 5 napon át tombolt a térségben, mek
Tujunga, 2009. szeptember 3. Arnold SCHWARZENEGGER kaliforniai kormányzó (j), egykori testépítő világbajnok és filmszínész, súlyzót ragad a Los Angeles melletti Tujungában 2009. szeptember 3-án, amikor terepszemlén megtekinti, hogy az erdőtűz, mely 5 napon át tombolt a térségben, mekkora pusztítást végzett. A lángok 140 ezer hektárnyi erdőt és 50 lakóházat emésztettek fel. (MTI/EPA/Sean Masterson)

"A Governator igazi szuperhős lesz, de emellett Arnold Schwarzenegger marad. Felhasználjuk a magánéletének egyes elemeit, a feleségét, a gyerekeit. Az is szerepelni fog a képregényben, hogy kormányzó volt. Azonban miután leköszön, bűnözés elleni harcba kezd és brentwoodi háza alatt titkos, mindennel felszerelt bűnüldöző bázist épít ki" - nyilatkozta Stan Lee.

"Nagyon tetszik, hogy egy irányítóközpont van a házam alatt, egy titkos csatornával, amelyen keresztül a hajók és tengeralattjárók egyenesen az óceánba ereszkedhetnek. A képregényben a házam közelebb van az óceánhoz, de hát ez csak egy képregény" - mondta Schwarzenegger, akiről egy ideje már tudni lehet: hét év kormányzóság után ismét filmszerepekre vágyik.

A Governatornak a számtalan high-tech jármű mellett állandó segítői is lesznek, például egy 13 éves programozózseni, Zeke Muckerberg.

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.