Thaiföldi sorozatgyilkosság: újabb magyar vállalkozó csontjai kerültek elő

A jelenleg a phuketi börtönben ülő magyar sorozatgyilkos, Németh Gábor (38) újabb áldozatának csontjai kerültek elő. Cs. László (†42) holttestét a gyilkos szállodája alá ásták el.

Thai idő szerint szombat délután négykor a magyar magánnyomozó, Chilkó Ferenc, a BRFK egykori életvédelmi osztályvezetőjének segítségével kerültek elő a több mint két éve eltűnt nagyvállalkozó maradványai – írja a Blikk.

Az itthon hétszer elítélt Németh Gábor (38) három éve Samui szigetére szökött a büntetés-végrehajtás elől. Az ingatlancsalásokból, uzsorakölcsönökből szerzett 200 millió forintnyi pénzből David Moishe izraeli befektetőként szállodát nyitott Koh Samuin, ám a turistaparadicsomban is vadászott a gazdag magyarokra.

Chilkó Ferenc egykori életvédelmi főnyomozó már több bizonyítékkal – biztonsági és bankautomata-kamera-, titokban rögzített hangfelvétellel, sőt tanúk vallomásával – is alátámasztotta az emberrablást, hiszen Cs. László Németh Gáborral távozott a sziget repteréről 2011. február 15-én. Ráadásul az eltűnt üzletlánc-tulajdonos bankkártyáját néhány nap múlva N. Gábor használta, és az autóját is árulni kezdte.

A férfit a bizonyítékok alapján letartóztatták, de többmilliós óvadék ellenében szabadon is engedte a thai hatóság. A későbbi áldozata, R. Péter (†47) mérnök meggyilkolása miatt lassan fél éve Samuin tartózkodó magánnyomozó nem adta fel.

– Amikor Cs. László eltűnt, a gyanúsított Németh Gábor éppen átépítette a Samui Rock Resort Village nevű hoteljének alsó szintjét. Ezért néhány hete a hálószobáját feltörettem, és alatta ástunk, de nem került elő a holttest – beszélt a nyomozásról Chilkó Ferenc. – Tovább kutattam néhány kinti magyar segítségével, és szombat délután négykor, a szálloda épületéhez közeli fészer alatt 3 méter mélyre ásva megtaláltuk az áldozat csontjait. Azonnal értesítettük a thai rendőrséget, percek múlva 30 ázsiai zsaru ért a helyszínre. A maradványokat orvosszakértő DNS-vizsgálattal is azonosítja.

Nyomozati adatok szerint Cs. László és R. Péter kínzásával, azok hazai és külföldi ingatlanaik nevére való átírásával akart további pénzhez jutni Németh Gábor – számolt be Chilkó a bulvárlapnak.

Németh Gábort a mai napon bilincsben állítják elő előző áldozata, a tavaly év végén meggyilkolt R. Péter informatikus mérnök, búvár-fotós kegyetlen, kínvallatásos kivégzése miatt.

A brutális magyar gyilkosnak hamarosan két gyilkosságért kell majd felelnie a bíróság előtt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.