Tésztabizniszbe fogott a száműzött olasz herceg

Emanuele Filiberto di Savoia Los Angelesben egy utcai food truckból árulja majd az ételeket. A férfi nagyapját, az utolsó olasz királyt, II. Umbertót még 1946-ban fosztották meg a trónjától. Családja ötven évig nem léphetett be az országba.

Minőségi olasz ételek lapulnak majd a kamionban

 Fotó / Prince of Venice Food Truck Facebook

 

A Svájcban született, most 44 éves férfi 2002-ban térhetett vissza családjával Olaszországba, ahol csakhamar a tévé képernyőjén találta magát. A herceg egyébként többek között producerként és íróként is aposztrofálja magát, de egy divatüzletet is magáénak mondhat - írja a Daily Mail.

Most pedig az ételek felé fordult, nemsokára megnyitja ugyanis a stílszerű Prince of Venice (Velence hercege) nevű vállalkozását. A food truck helyben készített, minőségi olasz ételeket kínál majd: többek között lesz szarvasgombás és pesztós tészta, carbonara spagetti, panna cotta és tiramisu. Pizzát viszont hiába keres majd az éhes látogatósereg, az jelenleg nem szerepel az étlapon.

A herceg és a tésztája

Fotó / Prince of Venice Food Truck Facebook

A hozzávalók egy része Olaszországból érkezik, de néhányat helyben szereznek be. A kamion ugyanakkor nem köröz majd naphosszat a városban. A herceg elmondása szerint különleges élményt szeretnének adni vendégeiknek, így csak helyi eseményen tűnnek majd fel. Az ételek árai sem közelítik meg a hercegi szintet, 16 dollárért (4230 forint) már ehetünk egy jót.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.