Tényleg együtt jár a Trónok harca álompárja

A fiatal színészeket többször hírbe hozták már egymással, és ebben benne volt a rajongók reménykedése is, ugyanis a páros az HBO népszerű fantasysorozatában nagyon szép párt alkotott.

Kit Harington (alias Havas John) és sorozatbeli partnernője, Rose Leslie (azaz Ygritte) a vasárnap délutáni Olivier Awardson, Londonban már egy párként jelent meg a vörös szőnyegen. A színészek most először vállalták fel a nyilvánosság előtt kapcsolatukat.

 Rose Leslie és Kit Harington a való életben folytatják a tragikusan rövid filmes románcot
Rose Leslie és Kit Harington a való életben folytatják a tragikusan rövid filmes románcot
Neil Hall / Reuters

Az év elején egy pletykablog már jelentette, hogy együtt látták őket a londoni Soho egyik éttermében, meghitt helyzetben, és egy magát bennfentesnek nevező személy árulkodott is arról, hogy egy ideje randevúznak – írja a Daily Mail.

Az Laurence Olivier-ről elnevezett díjat a brit színházi szakma nagyágyúinak ítélik oda 1976-óta. 2016-ban a legjobb színész Kenneth Cranham, a legjobb színésznő Denise Gough, a legjobb musicalszínésznő Imelda Staunton, a legjobb musicalszínész Matt Henry lettek. A legjobb mellékszereplőknek járó díjat Judi Dench és Mark Gatiss kapták, a legjobb rendező pedig Robert Icke lett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.