Tényleg egybekelt Angelina Jolie és Brad Pitt

A sztárpár kilenc együtt töltött év után egy titkos franciaországi esküvőn mondta ki a boldogító igent. A nászt hivatalos, Joliék szóvivője is megerősítette.

Az esküvő helyszíne Chateau Miraval volt, a pár egy kis kápolnában mondta ki az igent szűk családi és baráti körben szombaton. A vendégek között volt Brad öccse, Doug és húga, Julie, valamint az ő családjaik. Azt egyelőre nem tudni, hogy Brad szülei, Jane és William, valamint Angelina apja, Jon Voight jelen voltak-e.

Most már tényleg Mr. és Mrs. Fotó: Luke MacGregor / Reuters

A szertartáson a pár mind a hat csemetéje aktívan részt vett. Angelinát két kisfia, Maddox és Pax kísérte az oltárhoz, Zahara és Vivienne virágszirmokat szórt, míg a gyűrűket Shiloh és Knox vitte - írja a Daily Mail.

A népes család múlt pénteken magángéppel utazott Nizzába, az esküvőre szombaton került sor. A házassági engedélyeket egy kaliforniai bírótól szerezték be, ugyanez a bíró adta össze a sztárpárt Franciaországban.

Bradnek a második, míg Angelinának a harmadik házassága a mostani. A páros 2005-ben a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán szeretett egymásba. Brad akkor még Jennifer Aniston férje volt.

Angelináék hat gyermeket nevelnek közösen, három örökbefogadottat és három sajátot. Két évvel ezelőtt jegyezték el egymást, azóta időről időre szárnyra kaptak híresztelések a nászról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.