Templomban erőszakolta meg egy fiatal az imádkozó idős nőt

Tizenöt éves fiú rabolt ki, és erőszakolt meg egy templomban imádkozó idős nőt. A fiatal kifigyelte áldozatát, és lecsapott rá.

A borzalmas eset a lengyelországi Lesnóban történt – számol be a parameter.sk felvidéki hírportál. A fiú figyelte az idős nőt, és megvárta, amíg egyedül marad.

A biztonsági kamera is felvette, ahogy a tizenéves a templomhoz megy kerékpárjával, majd bemegy az épületbe, ahol az asszony imádkozott. A noviny.sk szerint a fiú rendszeresen rabolta ki a perselyeket, most azonban az idős asszonyra támadott.

Mariusz Ciarka rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a fiú először odalépett a nőhöz és megpróbálta kirabolni, ez azonban nem volt elég, ezért az idős nőt meg is erőszakolta, aztán pedig elmenekült a helyszínről. A rendőrség az áldozat személyleírása alapján kezdte el keresni. Néhány órával később el is fogták.

A fiút nemi erőszakkal, és rablással gyanúsítják. Mint kiderült, éppen kimenőt kapott az árvaházból, ahol korábbi bűncselekményei miatt helyezték el. Ha bűnösnek találják, akár nyolc évre is börtönbe kerülhet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.