Templomba se mennek az ítéletidő miatt

Tizennyolc államon söpör majd végig téli vihar az elkövetkező napokban az Egyesült Államokban, amely csaknem százmillió embert érinthet közvetlenül – közölte vasárnap az amerikai meteorológiai szolgálat.
A közép-nyugati államoktól – Nebraska, Dél-Dakota és a Nagy-tavak vonalától – az atlanti partvidék felé vonuló viharzóna miatt egyedül vasárnap és hétfőn 3400 repülőjáratot töröltek. A legtöbb gép indítását és fogadását Chicago körzetében mondták le, ahol helyenként csaknem 46 centiméteres hótakarót jeleztek előre. A nap folyamán a „szeles város" környékén 30 centiméter hó esett.

Chicago és New York környékére és az új-angliai államokra hóviharra való figyelmeztetést adtak ki. Több helyen hétfőn nem lesz tanítás. A járattörlések érintették Newarkot, Washingtont, Atlantát, Houstont, sőt Phoenixet is, ahol a Super Bowl összecsapást a meteorológusok szerint még tiszta égbolt alatt játsszák majd le.

A nebraskai Grand Island környékéről mínusz 14 fokot jelentettek. Iowában a hirtelen lehullott 7-25 centiméternyi csapadék miatt vasárnap templomok százaiban maradt el az istentisztelet.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.