Teljes lett a True Detective stábja

A népszerű sorozat első évada hatalmasat szólt idén tavasszal: a film noir hangulatot megidéző minisorozat világszerte nézők millióit szögezte a tévék képernyői elé. Az HBO ezúttal sem bízott semmit a véletlenre és ismét neves neves szereplőgárdát toborzott: Colin Farrell és Vince Vaughn mellett Rachel McAdams, Kelly Reilly  és Taylor Kitsch kapott szerepet a folytatásban.

A készítők azt már korábban elárulták, hogy nem a Woody Harrelson és Matthew McConaughey által alakított figurák sorsát viszik tovább a második évadban, de a színészekről sokáig csak találgatások folytak.

A második évad egy rejtélyes kaliforniai emberölés körül forog majd. Három különböző városban élő rendőrt - közülük egyikük nőt - bíznak meg, hogy megtalálják a korrupt üzletember gyilkosát vagy gyilkosait. Szeptemberben a két kulcsfigura kilétére derült fény, Colin Farrell egy nyomozót fog alakítani, akinek egyszerre kell megküzdenie korrupt feletteseivel és egy bűnöző zsarolásával, Vaughn ellenben nem zsaru lesz, hanem alvilági figura, ám kettejük sorsa akaratuk ellenére is összefonódik.

Az HBO három újabb nevet hozott nyilvánosságra. Rachel McAdams szintén nyomozót fog játszani, Kelly Reilly a Vince Vaughn alakította Frank Semyon feleségét, míg Taylor Kitsch egy háborús veteránt, aki - ahogy a készítők fogalmaztak - „nehéz múltja elől menekül”.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.