Eddig eredménytelenül üldözik a Páva Zsolt lányának támadóját

Két férfit és két nőt vittek el pajzsokkal és gépfegyverekkel felszerelkezett TEK-esek abból a Magyarürögi úton álló házból, ahol a feltételezések szerint Nyerges Zoltán bujkálhatott.

A helyszínről folyamatosan tudósító pecsma.hu úgy tudja, a Páva Zsolt lányát bántalmazó férfi ismeri vagy ismerhette ezeket az embereket, valószínűsíthető, hogy egyikük házában húzta meg magát.

A házhoz a Terror Elhárítók már korábban is kivonultak, másodszori felbukkanásukkor az utcában lakók azt mondát „túsz-helyzet” van, többen helikoptert is láttak a ház illetve a környék fölött körözni.

Kora délelőtt egy szomszéd arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy látta az egyik házba bemenni Nyergest. Egy másik szomszédot még meg is szólított a férfi, aki azt kérdezte tőle, “Melyikbe’ laknak az öcsiék?” A kertben éppen szerelgető férfi válaszolni sem tudott a döbbenettől, igaz Nyerges fél perc után kirohant az utcára – írja a hírportál.

A környéket ezt követően ellepték a rendőrök, módszeresen átkutattak több házat, majd valakit mentőautóval elszállítottak, akiről a nagy rendőri kíséret miatt feltételezték, hogy a polgármester lányának támadója lehet. A rendőrség később közölte, Nyerges Zoltán ellen még mindig érvényben van az elfogatóparancs és forró nyomon üldözik.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, csütörtökről péntekre virradóan a pécsi Aradi vértanúk útján megtámadtak Páva Zsolt pécsi polgármester 20 éves lányát. Az egyetemei szórakozóhelyről hazatartó lány nem akart szóba se állni a nyomába eredő férfival, majd amikor az szexuálisan közeledni kezdett hozzá, dulakodni kezdtek. A lánynak sikerült elmenekülnie, de támadója komoly sérüléseket okozott neki: eltörte az arccsontját és az orrát, szétszaggatta a ruháit.

Az eseményt térfigyelő kamerák is rögzítették, így pénteken este a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kiadhatta az elfogatóparancsot a 23 éves Nyerges Zoltán ellen, akinek nevét és fényképét a rendőrség honlapján is közölték.

A baranyai rendőrök azóta valóságos hajtóvadászatot indítottak a férfi ellen, a pécsi a Magyarürögi út és környéke azért lett gyanús, mert itt lakik a férfi testvére.

Vasárnap kora délután a razzia befejeződött, Nyerges továbbra is szabadlábon van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.