Tej és kenyér helyett marihuánát árult boltjában

Közös akcióban csaptak le a Hajdú-Bihar megyei rendőrök a BRFK nyomozóival és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával egy vegyesboltra Budapest VII. kerületében, a Garay utcában.

A hatóságok szerint a harminchárom éves K. Tamás Gábor újranyitotta anyja boltját, ahol marihuánát árusított.

A rendőrök szeptember 16-án csaptak le a boltra, amikor egy férfi fekete BMW-vel érkezett a bolthoz, és egy hátizsákkal bement oda. Mint kiderült, a férfi egy vevője volt a drogkereskedőnek. A hatóságok mindkettejüket elfogták.

Ezzel egy időben K. Tamás lakóhelyén is házkutatást tartottak, ahol a több mint egy kilónyi marihuána mellett három vákuumtasakban 3154 darab ecstasy tablettát és 200 gramm amfetamintartalmú port találtak. A rendőrök a vevő, S. Áron lakásán is kutakodtak, ahol kábítószer adagolásához használatos eszközöket, mérleget és tömbösített hasisgyantát is találtak.

A két férfit előállították, egyikük egy harmadik férfira is terhelő vallomást tett, akinek otthonában szeptember 17-én tartottak házkutatást – írja a police.hu.

S. Áron és K. Tamás Gábor ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének, L. Ádám ellen kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség elrendelte mindhárom férfi előzetes letartóztatását.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.