Távoltartást kért felesége az erőszakos Johnny Depp ellen

Eldurvult Johnny Depp és felesége, Amber Heard válópere. A nő távoltartást kért a színész ellen, aki szerinte erőszakos, alkoholista és drogfüggő. A legutóbbi bántalmazásról egy fotó is készült.

A Los Angeles-i bíróság már jóvá is hagyta Amber Heard keresetét, aki családon belüli erőszakkal vádolja a férjét. A nő hétfőn adta be a válópert, pénteken pedig megjelent a sajtóban egy kép, amelyen a legutóbbi bántalmazás nyomai látszódnak. A bírósághoz benyújtott dokumentumok még törött üvegekről készített képeket is tartalmaznak.

 

 

Heard szerint az eset szombat este történt, Depp nagyon erőszakos volt vele, és egy mobiltelefont is hozzávágott, ami a nő arcát találta el. Depp ezután kiabált, megtépte feleségét, és hevesen az arcába markolt. Miután Heard barátja megjelent a házban, a színész megragadta a borosüveget, és tört-zúzott vele. A nő ismerőse megerősítette az esetet – írja a Guardian.

Depp felesége azt írta, hogy férje egész kapcsolatuk alatt bántalmazta őt, fizikailag és verbálisan is. A benyújtott dokumentumban is több esetről szó esik.

Depp ügyvédei szerint Amber Heard csak gyorsan akar pénzhez jutni, ezért vádolja férjét bántalmazással. Depp és Heard mindössze 15 hónapja házasok.

Johnny Depp nem akart reagálni az őt ért vádakra. Képviselői egy közleményt adtak ki, amelyben azt írják, a színész házassága rövidsége és édesanyja halála miatt nem akar reagálni a pletykákra és hazugságokra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.