Tatárszentgyörgyről tárgyal a kormány

Szerdán tárgyalja a kormány a tatárszentgyörgyi gyilkosságról szóló minisztériumi jelentéseket - közölte Ficsor Ádám, a miniszterelnök kabinetfőnöke hétfőn.

A kabinetfőnök hozzátette: az igazságügyi és rendészeti tárca, valamint az Egészségügyi Minisztérium a pénteki határidőre  elküldte a Miniszterelnöki Hivatalnak a jelentéseket, amelyekhez a  kormányfő további kiegészítő információkat kért.

Gyurcsány Ferenc a tatárszentgyörgyi gyilkosság után két nappal,  az országos rendőr-főkapitánnyal és a rendészeti miniszterrel  közösen tartott sajtótájékoztatóján beszélt arról: megbízta a  Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát, hogy kérjen közvetlen  tájékoztatást az érintett tárcák - az egészségügyi, az önkormányzati  és a rendészeti - vezetőitől a történtekről.

Elmondta: ezek alapján értékelik majd, hogy történt-e szakmai  hiba.
A miniszterelnök akkor úgy fogalmazott: ha hibát találnak, akkor a tájékoztatás tartalmazni fogja azt is, hogy az illetékes vezetők milyen intézkedéseket foganatosítanak.

A Pest megyei település cigánytelepén, az utca utolsó házában  február 23-ra virradóra történt a brutális bűncselekmény, amelyben  egy kisfiút és édesapját ismeretlenek agyonlőtték, házuk teljesen kiégett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.