Társkereső tolvajt keres a rendőrség

Aki valamelyik internetes társkeresőn ismerte meg Szentmihályi Gábort, de még nem találkozott vele, törölje ki a telefonjából a számát. Aki viszont már túl van az első randevún vele, esetleg a lakására is felhívta, sürgősen kezdjen el leltározni, mert nagy a valószínűsége, hogy az otthon tartott pénzének, ékszereinek, más értékeinek lába kelt a légyott alatt.

Szentmihályi Gábort ugyanis valójában Cs. Gábornak hívják, s akármiket is állított magáról, 45 éves és Budapesten él. Nem árt róla tudni, hogy a XIII. kerületi rendőrkapitányság nyomoz ellene, az interneten megismert újdonsült hölgyismerőseinek sérelmére elkövetett lopásért.

A BRFK kéri, jelentkezzenek azok a lányok és asszonyok, akiknek a sérelmére Cs. Hasonló bűncselekményt követett el, de eddig – szégyenből vagy, mert észre sem vették, hogy meglopta őket, esetleg nem gondolták, hogy az ékszerük eltűnéséhez újdonsült ismerősüknek köze lehet – nem tettek feljelentést. Hívhatják a 236-2800 telefonszámot, a telefontanú 06-80555111-es számát, ahol anonim módon is megtehetik bejelentésüket, vagy az ismert 107-es, illetve 112-es segélyhívókat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.