Taroltak a nők az MTV Video Music Awards gálán

Beyonce életműdíjat kapott az MTV Video Music Awards (VMA) gálán, Miley Cyrus pedig egy hajléktalan férfit küldött fel a színpadra maga helyett, hogy így hívja fel a figyelmet az utcán élőkre.

Miley Cyrus díját egy Jesse nevű hajléktalan férfi vette át
Miley Cyrus díját egy Jesse nevű hajléktalan férfi vette át
Lucy Nicholson / Reuters

"Az utcán talán láthatatlan vagyok számotokra, de nekem is sok olyan álmom van, amelyek közületek is sokakat idehoztak ezen az estén"- mondta a kaliforniai Inglewoodban megrendezett gálán a Jesse néven bemutatkozó hajléktalan, amikor átvette Miley Cyrus nevében az Év videójának járó díjat a Wrecking Ball című klipjéért.

A fiatal énekesnő eközben meghatottan ült a színpad szélén. Ahogy ő is, az egész show műsor visszafogottabb volt a tavalyi évekhez képest. Semmilyen botrányos dolog nem történt az este folyamán. Talán az egyetlen olyan momentum, amelyről esetleg cikkezhetett volna ma délelőtt a bulvársajtó az volt, amikor a Bang Bang című szám előadása közben kettészakadt Nicki Minaj ruhája. Az énekesnő azonban azonnal összefogta mellei előtt a ruháját, így a villantás is elmaradt.

Nicki Minaj két kezével tartotta össze ruháját
Nicki Minaj két kezével tartotta össze ruháját
Kevork Djansezian / Reuters

A többi fellépés sem volt különösebben emlékezetes: színpadra lépett többek között a brit Sam Smith, a Maroon 5 és Taylor Swift is, Azalea és a brit énekesnő, Rita Ora pedig a Black Widow című számmal "póknőnek" öltözve szórakoztatta a közönséget.

A gálán egyperces néma csenddel emlékeztek Michael Brownra, akit augusztus elején Fergusonban egy rendőr lőtt le, és néhány perces vetítéssel tisztelegtek az e hónapban elhunyt Robin Williams emléke előtt is.

Taroltak a nők

Az est legnagyobb győztese Beyoncé
Az est legnagyobb győztese Beyoncé
Kevork Djansezian / Reuters

Az est legnagyobb győztese Beyoncé, aki összesen három szobrocskával térhetett haza, köztük a VMA életműdíjának tekintett Michael Jackson Video Vanguard-díjjal, melyet férje, Jay Z adott át neki a színpadon, aki a legnagyobb élő előadóművésznek nevezte nejét. A 33 éves énekesnő körülbelül negyedórás minikoncertje zárta a műsort, felcsendült a Haunted, a Drunk in Love, a Partition és a Blue című slágere is.

Katy Perry a legjobb női zenés videó díját kapta a Dark Horse-ért, Ed Sheeran brit énekes pedig a Sing című szám klipjével a legjobb férfi videó díját vehette át. Lorde a Royalsért a rock kategória győztese lett, a popvideók közül pedig Ariana Grande száma, a Problem vitte el a trófeát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.