Tárgyi bizonyítékokat vizsgálnak a Tatán talált csecsemő ügyében

A baba testére egy járókelő talált rá szerda reggel Tatán két szemetes konténer között, a kislány az elsődleges orvosi vélemények szerint a napokban, élve születhetett.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a csecsemőt magára hagyó nő 35 év körüli, körülbelül 170 cm magas, vállig érő világos színű hajú, normál testalkatú, jobb lábát húzza. A keresett asszony az elkövetéskor farmernadrágot, zöld színű felsőt, krémszínű kabátot viselt. Fülében fekete fülbevaló volt. A kislány az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint 3-4 nappal ezelőtt élve született.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A police.hu-n több tárgyi bizonyíték fotóját is közzétették, ezek azonosításában - amelyek talán az anya nyomára is vezethetnek - a rendőrség a lakosság segítségét kéri a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.